BBig

BBig kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als brillen voor volwassenen. Maar dat wil niet zeggen dat het kopieën zijn van brillen voor volwassenen. Elk kind weet namelijk precies wat zijn of haar smaak is en zij zijn ook degene die ermee het schoolplein op zullen gaan. BBig weet zich daarom als geen ander in uw kind te verplaatsen en biedt een zeer breed assortiment aan kinderbrillen aan.
Een breed assortiment dus, met veel verschillende ontwerpen. Waar uw kind een perfecte keuze naar eigen smaak uit kan maken. Enkele verschillen zijn er natuurlijk altijd met volwassenen brillen. Kinderen hebben een andere kijk op een bril en die voelt BBig feilloos aan. BBig past haar ontwerpen dan ook aan aan de unieke smaken van kinderen. Daarnaast heeft een kindergezicht andere verhoudingen dan het  volwassen gezicht en kinderbrillen vragen dan ook om een totaal andere maatvoering.
Kinderen rennen, stoeien, klauteren en spelen en daar zit dan ook nog een groot verschil in met de monturen voor volwassenen. BBig brillen zijn van een oersterk modern materiaal en BBig heeft de beste technieken ontwikkeld om kinderbrillen te verwaardigen die tegen een stootje kunnen.

Uw kind een bril uit laten kiezen waar hij of zij tevreden en blij mee is, wordt gegarandeerd een succes met een BBig bril.