Veilig rijden bril

Herkent u dat? Een ongemakkelijk, onzeker gevoel tijdens het rijden, waardoor u eigenlijk gestresst achter het stuur zit. Moeilijke licht- en weersomstandigheden zorgen dat het zicht in de auto niet optimaal is en u het idee heeft niet alles te kunnen zien en overzien. Vooral in de herfst en winter kan autorijden een echte uitdaging worden. Goed zicht is belangrijk om ongelukken te voorkomen.
Veilig rijden bril

Tijdens het autorijden zijn onze pupillen druk bezig met het schakelen tussen veel licht, weinig licht, het donker en de tegemoetkomende felle lampen. Veilig rijden brillenglazen zijn specifiek ontworpen om u weer veilig en comfortabel te voelen in het verkeer.  Een bril met veilig rijden glazen is geschikt voor dagelijks gebruik. De techniek in de glazen geeft beter zicht bij weinig licht, minder verblinding door tegemoetkomend verkeer of straatverlichting en nauwkeurig zicht op zowel het wegdek als dashboard en achteruitkijk- of zijspiegels.

Veilig rijden glazen iets voor u?

Zit u veel op de weg? Op weg naar klanten of in de transportwereld? Een veilig rijden bril kan zeker een uitkomst zijn voor u. U zit geruster en veiliger op de weg en kunt situaties beter inschatten. Kom eens langs om deze nieuwe innovatieve glazen te proberen. Onze opticiens geven u graag advies en uitleg.