Contactlenzen

Wij staan al jaren bekend om onze goede oogzorg, ook op het gebied van contactlenzen. Iedere contactlens zit direct op uw oog, dus daarom is specialistisch en vakkundig advies erg belangrijk. Onze contactlensspecialisten helpen u hier graag bij.
Allerlei soorten lenzen

Of u nu ver- of bijziend bent, een cilinder heeft of moeilijk de kleine letters leest. Wij hebben vrijwel voor ieder oog de geschikte lens. We hebben een uitgebreid aanbod daglenzen, nachtlenzen en zelfs multifocale lenzen (lenzen met leesdeel). En voor de mensen die graag willen afwisselen, wij hebben ook een leuk en voordelig assortiment reservebrillen.

Gediplomeerde contactlensspecialisten

De keuze voor uw lenzen maakt u samen met één van onze gediplomeerde contactlensspecialisten. Welke lens past het beste bij uw ogen en welke geeft het beste zicht? Op deze vragen kan onze specialist antwoord geven. Ook wordt u begeleid in het veilig dragen van de lenzen. De techniek op het gebied van contactlenzen staat nooit stil. Wij houden daarom voor u de ontwikkelingen scherp in de gaten!

Samenwerking Contactalook

Voor ingewikkelde problemen of speciale lenzen werken wij samen met contactlenzencentrum Contactalook in Eindhoven. Wanneer onze contactlensspecialist denkt dat uw ogen extra zorg nodig hebben, sturen wij u door naar dit gerenommeerde centrum. U bent hier verzekerd van absolute topzorg aan uw ogen! Contactalook is gevestigd aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan 331 in Eindhoven, u kunt bellen naar 040-243 76 19 of kijk eens op www.contactalook.nl.