Zachte lenzen

Zachte lenzen worden door veel mensen als het meest comfortabel ervaren. De lens beschikt dan ook over vier sterke eigenschappen, namelijk: het traanvocht wordt goed opgenomen, de lens is zeer flexibel, de lens laat veel zuurstof door en de lens past zich gemakkelijk aan uw ogen aan.
Divers aanbod

De diversiteit van zachte lenzen is tegenwoordig zeer groot. Denk bijvoorbeeld aan dag-, week- of maandlenzen. Naar gelang uw wens kunt u kiezen voor de lens die het beste bij u past. Zachte lenzen zijn mogelijk in min- en plussterktes. Ook zijn torische correcties (lenzen met cilinder) mogelijk. Zachte lenzen zijn zelfs verkrijgbaar als multifocale lenzen (met een leesdeel). Deze lenzen zorgen ervoor dat u  zonder een extra bril niet alleen in de verte scherp ziet, maar dat ook uw leesgedeelte helder is.
Reiniging

Al naar gelang uw keuze voor de soort zachte lens, geldt natuurlijk ook de vereiste reiniging. Een daglens doet u ’s ochtends in en gooit u ’s avonds weer weg. Week- of maandlenzen dienen elke dag zuiver gemaakt te worden en opgeborgen te worden in lenzenvloeistof. Onze contactlensspecialisten zullen u uitgebreid instrueren hoe om te gaan met uw lenzen. Zodat u er zo snel mogelijk in thuis raakt.
Voor de hygiëne en voor u de gezondheid van uw ogen adviseren wij u uw lenzen en ook het lenzendoosje tijdig te verwisselen en goed te onderhouden. Half jaarlijks vragen wij u om langs te komen voor een lenzencontrole. Zo weet u zeker dat alles goed gaat met uw ogen en worden mogelijke problemen tijdig opgespoord.

Contactlens Comfort Club

Wanneer u bij ons uw zachte contactlenzen aanschaft, bieden wij u een interessant voordeel aan. Iedere drager van zachte lenzen kan lid worden van de Contactlens Comfort Club (CCC). U gebruikt hierbij een maandelijks betaalsysteem, waarbij u voordeliger uit bent en extra aanvullende service en kortingen van ons ontvangt.