Over Optiek Vogel

De historie van Optiek Vogel in ’s Hertogenbosch gaat al helemaal terug naar het jaar 1933. Jaques Vogel opent in dat jaar een winkel in goud, zilver en uurwerken. In hetzelfde jaar nog wordt de winkel uitgebreid met een optiek afdeling en kan het publiek ook terecht voor het aanmeten en uitzoeken van brillen.
Zoon Christ Vogel ziet de zaak van zijn vader groeien en in 1942 neemt hij samen met zijn vrouw Corrie de winkel aan de Hinthamerstraat met veel plezier en enthousiasme over. In 1955 besluiten zij om zich te gaan specialiseren in brillen en oogzorg en wordt  de optiekafdeling de belangrijkste en enigste tak binnen de winkel.
Met de komst van de 3e generatie in de zaak in 1980 waaide er ook een frisse wind door het interieur. Een grote uitbreiding zorgde voor de wens tot verbouwen en dit resulteerde in een volledige vernieuwing van het pand. Brillen werden geëxposeerd als echte modeartikelen en naast de monturen, nam ook de contactlens een steeds grotere plek in bij Optiek Vogel.
Het 60-jarig bestaan werd gevierd met een nieuwe pui, een nieuw interieur en de introductie van een nieuw en strak logo. De optiek blijft zich ontwikkelen als modern en eigentijds bedrijf. De nieuwste apparatuur voor oogmeting en de nieuwste technieken voor contactlenzen mogen natuurlijk niet ontbreken. Zo gaat Optiek Vogel altijd met zijn tijd mee. Het team staat voor u klaar en ontvangt u met groot plezier.