Serengeti zonnebrillen

Serengeti, de beste zonnebril ter wereld! Niet voor niets durft Serengeti dit te zeggen. Serengeti heeft namelijk als 1 van de weinige photochromische lenzen. Photochromisch wil zeggen dat de glazen mee kleuren aan de hand van de lichtsterkte. Een Serengeti zonnebril kan je dus de hele dag ophouden. Handig voor mensen die onderweg zijn en veel binnen en buiten zijn of met de auto rijden. Wat voor licht er ook is, de zonnebril doet het werk voor uw ogen. Daarnaast werken de glazen contrast verhogend, dus u ervaart duidelijker zicht. En de zonnebrillen filteren hinderlijk blauw licht door middel van het Spectral Control Filter.
Slijpen met diamantwielen, microscopisch infusing technologie, testen met 1000ºC temperatuur: als Serengeti een manier vindt om hun glazen te avanceren, dan gebruiken ze die. Ook is het zonneglas 20% dunner dan gemiddeld, maar de kwaliteit blijft. Een 100% UV-bescherming maakt uw Serengeti zonnebril af en zorgt ervoor dat u van alle kwaliteit van uw zonnebril geniet.

De Serengeti zonnebril biedt u een rustig kijkgenot met de beste bescherming van uw ogen. De ideale zonnebril voor in het verkeer. Maar dat niet alleen, een Serengeti zonnebril is ook gewoon de beste zonnebril ter wereld!