WOOW

De afgelopen 5 jaar heeft het brillenmerk WOOW de wereld veroverd met coole looks. WOOW is begonnen als collectie onder het merk Face A Face, maar heeft inmiddels haar weg gevonden als geheel op zichzelf staand merk vol leven en kleuren. Een sterk individueel merk voor jong en oud  en reeds verkocht in 40 landen. Hip, luid, kleurrijk en trendy zijn de begrippen die de monturen van WOOW  kenmerken.  
WOOW is gemaakt voor een glimlach op uw gezicht. Tussen traditionele stijl en casual mode, spreekt WOOW u aan met een gevoel voor humor. De monturen hebben een trendy Londense uitstraling en de designers halen hun inspiratie uit de gekste dingen. Zo ook bijvoorbeeld uit geruite sokken! Aan het uiteinde van elk pootje staat een boodschap. Zo begint u uw dag sowieso met een glimlach op uw gezicht en moet de bril zelfs nog opgezet worden. De nieuwe WOOW-collecties brengen meer WOOW dan ooit, een combinatie van de Londense beat en Britse humor met een vleugje Parijs-stijl. Altijd kleurrijk, luid en leuk!

Onze collectie van WOOW showen wij u met trots. Kom eens een montuur passen en dan zien we vanzelf of de glimlach ook op uw gezicht verschijnt!